René Boerrigter (Directeur en VvE beheerder)

Met gedrevenheid en enthousiasme werk ik als manager en VvE beheerder en geen dag is hetzelfde. Mijn taken zijn o.a. het managen van het team, beheren van VvE's, binnenhalen van nieuwe opdrachten en optreden als adviseur in beheerkwesties. Samen met de medewerkers wil ik op een professionele wijze iets moois 'neer zetten' om Axentrix Vastgoedbeheer nog beter te laten worden. Ik houd ervan om met mensen om te gaan en daardoor, uiteraard zakelijk, een goede en langdurige relatie met hen op te bouwen. Ik vind dat een goede en prettige werksfeer een voorwaarde is om goed te kunnen presteren en steek daar veel energie in zodat iedereen bereid is 'een stapje extra' te doen om succes te kunnen boeken. In mijn vrij tijd haal ik energie uit o.a. het als teammanager actief zijn voor het team van een voetballende zoon, genieten van een zonnige dag of een middagje varen met de boot

Tara Terpstra (VvE beheerder)

Ik sta bekend als een fanatiek en gedreven persoon. Het werk als VvE beheerder is veelomvattend en biedt veel afwisseling en vooral ook uitdaging. Iedere dag biedt weer kansen om het nog beter te kunnen doen. De ontwikkeling van mijzelf, de collega's en van het bedrijf staan bij mij hoog in het vaandel. In mijn vrije tijd houd ik mij het liefst bezig met sport, ik ben ongeveer 5 keer per week in de sportschool te vinden waar ik krachttraining en powerliften uitoefen. Voor het beste resultaat moet je nu eenmaal fanatiek zijn en hard werken, iets wat mij zeker aanspreekt.
 

 

Roel Hooijenga (Technisch beheerder)

In 1975 ben ik begonnen met werken bij een woningcorporatie, eerst heb ik hier 18 jaar in de buitendienst gewerkt voor het onderhouden van de woningen. In 1994 ben ik in de binnendienst terecht gekomen bij de woningcorporatie waar ik diverse functies binnen het bedrijf heb uitgevoerd. Vanaf 2007 was ik werkzaam als technisch medewerker bij de afdeling VvE. Door veranderingen binnen het bedrijf ben ik vanaf 2013 werkzaam bij Axentrix Vastgoedbeheer. Wij werken in een team waar iedereen gemotiveerd is. Het goed beheren van VvE's is een prioriteit die voorop staat. In mijn vrij tijd heb ik als hobby fietsen, menig berg in het buitenland heb ik beklommen. Verder mag ik graag de wereld verkennen d.m.v. onze eigen camper. Grote en kleine steden bezoeken en oude gebouwen bekijken is iets wat mij aantrekt.
 

Thomas Okkema (financieel beheerder)

Binnen Axentrix ben ik de 'financiële spin in het web', ik draag samen met mijn collega's zorg voor de gehele financiële VvE-administratie. In mijn werk heb ik te maken met vele deadlines, deze zorgen ervoor dat de druk op de ketel blijft. Door mijn gedegen opleiding en ervaring welke in in de laatste jaren heb opgedaan loopt alles op rolletjes. In mijn vrije tijd ben ik veel langs de lijn van het voetbalveld te vinden, de laatste jaren vooral actief als leider van verschillende jeugdteams. Goed presteren is altijd het doel, zowel op het werk als langs de lijn!
 

 

Michiel Haitsma (Technisch medewerker VvE beheer)

Graag zou ik mijzelf willen voorstellen. Mijn naam is Michiel, sinds september 2017 ben ik werkzaam als technisch medewerker bij Axentrix Vastgoedbeheer. Met behulp van mijn technische en bedrijfskundige achtergrond wil ik mijzelf blijven ontwikkelen binnen het (technisch) beheer. Door de vernieuwingen in het werkveld is het nodig om samen met mijn collega's het (technisch) beheer continu te blijven verbeteren. Niet alleen op kantoor wil ik het beste resultaat behalen, maar ook in mijn vrije tijd. Ik vind het leuk om te klussen en hier geconcentreerd en nauwkeuring mee bezig te zijn. Dit komt tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden bij Axentrix zeker van pas!

 

Erika Scholten-Dolstra (medewerker financiën)

Mijn naam is Erika Scholten-Dolstra, sinds 2002 getrouwd met Sylvester en samen hebben wij een prachtige dochter. Ik heb meerdere hobby's maar fotografie, muziek en mijn gezin zijn de top drie. Sinds 1989 ben ik met veel plezier werkzaam in de woningsector. Binnen Axentrix ben ik verantwoordelijk voor de crediteuren en de debiteuren, in de breedste zin van het woord. Een enerverende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Indien u vragen heeft, bel mij gerust. Ik ben van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur aanwezig. Misschien tot horens!
 

 

Meyke Vallinga (Medewerker VvE beheer)

Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Axentrix, waar ik een werk- en leer traject volg. Als u belt met Axentrix krijgt u het eerst mij aan de telefoon. Gedreven en gemotiveerd zal ik u te woord staan en proberen zo goed mogelijk te helpen of door te verbinden met een van de collega's. Ik ben een echte teamplayer die de talenten van de andere collega's bij elkaar brengt. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie, ik mag graag lekker eten en ben een groot levensgenieter. Mijn motto is dan ook, carpe diem!
 

 

Alian ten Berge (VvE beheerder)

Sinds juni 2018 ben ik werkzaam bij Axentrix Vastgoedbeheer.

 

 

 

 

Marieke Dolstra (VvE beheerder)

Mijn naam is Marieke Dolstra. Als medewerker van het Axentrix-team streef ik vooral naar een stukje persoonlijke dienstverlening. Doordat in ons bedrijf de lijnen kort zijn, kan er snel geschakeld worden, iets waar ik me heel prettig bij voel. Het zo goed mogelijk oplossen van (eventuele) problemen hoort daar bij, maar ook het meedenken, ontzorgen en adviseren. Juist deze diversiteit maakt, dat geen dag bij Axentrix hetzelfde is. Maar het leukste aspect van mijn baan vind ik het werken met mensen, dat blijft altijd een uitdaging!

 

 

Maaike Veenje (VvE beheerder)

Ik ben sinds mei 2019 werkzaam bij Axentrix ter ondersteuning van het beheerteam. Ik hou van uitdagingen en mensen helpen en net dat beetje extra te doen door mensen te verrassen. Ik ben accuraat, betrokken, open en representatief en beschik over een uitstekend doorzettingsvermogen en vertrouw op mijn eigen kwaliteiten en observatie vermogen en sta open voor veranderingen en leerprocessen. Als persoon ben ik sociaal bewogen en maak ik gemakkelijk contact. Niet vies van hard werken, een no-nonsens type en een gedreven en enthousiaste medewerker. Ik ga de uitdaging aan en dat komt vast goed!

 

Jolanda Boerrigter (Facilitair medewerker)

Vanaf het moment dat Axentrix het kantoor in aan de Badweg 2 in Leeuwarden heeft betrokken ben ik verantwoordelijk voor de facilitaire zaken. Het kantoor op orde houden en het zorgen dat o.a. de voorraad koffie en thee voldoende is behoort bij mijn werkzaamheden. Ook kunt u mij veelal onderweg aantreffen in de bedrijfsauto met het Axentrix logo om o.a. vergaderstukken, notulen en andere post te bezorgen. Op deze wijze draag ik mijn steentje bij aan het reilen en zeilen van Axentrix!

Deel deze pagina